Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Alle Papalagier har et yrke. Det er vanskelig å si hva dette er. Det er noe man burde ha veldig lyst til å gjøre, men som oftest har liten lyst til. Å ha et yrke, det vil si alltid å gjøre ett og det samme. Å gjøre noe så ofte at man kan gjøre det i blinde og uten å anstrenge seg. Hvis jeg ikke gjør noe annet med hendene mine enn å bygge hytter eller flette matter, da er hyttebygging eller teppefletting mitt yrke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Papalagi er en trollmann. Syng en sang - og han fanger opp sangen din og gir den tilbake til deg, når som helst du ønsker det. Han holder en glassplate opp foran deg og fanger opp speilbildet ditt og tusen ganger tar han bildet ditt av platen, så mange som du vil ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo Larsen