Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Vår kropp er animalsk, men vår higen er guddommelig. Våre hormoner har brutt den biologiske barriere som gjelder for dyrenes verden. De skaper uoppfyllbare ønsker, urealiserbare drømmer, uslukkelige lengsler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De gamle dagers livgivende moralkilder er tørket ut, og sivet ned i glemselens sand. Det finnes ikke noe å øse opp, finnes ikke noe svalende sted. Det gis ikke noe eksempel til etterfølgelse. Det finnes ingen inspirasjon. Det er natt. Likegyldighetens, apatiens, kaosets natt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var ren til mine instinkter våknet, og ble ren igjen da de langsomt begynte å sovne. Min syndefulle periode har omfattet noen titall år fylt av stormfulle biologiske krav. En ukjent forsker har innpodet instinkter og lyster i meg, for senere å observere hva resultatet ville bli. Jeg har vært en prøvekanin. Er kaninen ansvarlig for eksperimentene som drives med den?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiJarmo LarsenMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleserCecilieMads Leonard HolvikBjørg Marit TinholtAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda RastenTheaTom-Erik FallaHanne Kvernmo RyeNina M. Haugan FinnsonWencheToneChristoffer SmedaasHilde H HelsethRune