Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Når celledøren lukker seg definitivt bak en mann, og han ikke har noe valg, da begynner han å rydde opp i cellen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ingen vet hvordan sann storhet kommer til et menneske. Den kan ligge latent i menneskets mulm og mørke, eller den kan bore seg inn utenfra som hvinende spyd og lanser. Så meget vet man imidlertid om storhet: den oppstår og settes ut i livet av nødvendighet; den fødes aldri uten smerte; det mennesket den har kåret, er for alltid forandret, lutret og henført på samme tid, -- han kan aldri bli alminnelig mer.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

han tilga aldri marinekorpset for å tatt fra ham sitt trofe, et litersglass med ører nedlagt på sprit. Han ville beholde dette på hyllen over sengen som et bevis på hans innsats for fedrelandet

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen dager er født onde. Helt fra den første grålysningen er de absolutt håpløse, uansett åssen været er, og alle mennesker vet det. Ingen skjønner hva det kommer av, men på en slik dag kvir folk seg for å stå opp og stritter imot så godt de kan. Når de omsider er nødt til å gå ut, fordi de er sultne eller må på arbeid, så får de bekreftet at dagen er akkurat så ufyselig som de visste at den kom til å bli.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Han sov ikke godt, og drømmene hans hadde form som paddehatter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg vet at om jeg vinner henne, så kommer jeg til å få mange jævlige stunder. Gang på gang kommer jeg til å ønske at jeg aldri hadde truffet henne. Men jeg vet også, at hvis jeg ikke får henne, da blir jeg aldri noe helt menneske. Jeg kommer til å leve et grått halv-liv og sørge over min tapte pike hver time så lenge jeg lever. Som tenksomme krypdyr sier dere saktens: ’Hvorfor ikke vente? Se lenger fram. Det er større fisk i sjøen!’ Men dere er ikke part i saken. Jeg sier dere at for meg finnes det ingen større fisk, ja, overhodet ikke noen annen fisk i sjøen. Sjøen er tom og trøstesløs uten den fisken. Kan dere få det inn i hodet?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis en mann selv velger seg en kvinne, så er han forelsket i noe i seg selv som ikke har det spøtt med den kvinnen å gjøre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina