Nu står han der til evig tid i kappe, høi hatt og stokk, midt på torvet, på sine forfedres gamle tomter står han og ser utover den nye byen som er vokset op i mellemtiden. Men om natten når byen sover, tror jeg han stiger ned av sokkelen og tar seg en tur ned på bryggen for å spytte i sjøen og se på været.....

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har nå anskaffet meg boken. Gleder meg til å lese den. Utrolig hva man finner når man leser i tråder om bøker. Fant den i en tråd som egentlig ikke hadde noe med Kielland i det hele tatt. Det drypper med all slags interessante info bare man følger med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra da Kirsten. En intressant bok, gled deg til å ta fatt på den.
Det er så bra at en kan finne frem til bøker på den måten du har gjort. Her er nok gode bøker sjult i flere kommentarer. Den som leter, den finner, som du gjorde her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det er sikkert og visst. Nå liker jeg bedre å lese om Alexander L. Kielland enn av ham. Det kommer nok av fra den tiden NRK laget serie av Garman og Worse som gikk i det uendelige. For meg ble serien svært så "mørk" at jeg derfor har lest lite av ham. Det pietistiske Vestlandet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenAvaDolly DuckKirsten LundEli HagelundJarmo LarsenHarald KTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenTove Obrestad WøienEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine Aske