For en sann forsker tar det gjennomsnittlig tyve år å gjøre den virkelig store oppdagelsen, nemlig den at alle ikke er like opptatt av det han holder på med som han selv, og at vi mennesker tvert imot betrakter vår nestes kjepphest som et ytterst plagsomt leketøy.

Av alt vås er vitenskapen det verste, fordi det er så fordømt logisk og gjennomtenkt. Men kan man ved hjelp av visse grimaser holde på noe som iallfall likner et levebrød, må man pent fortsette, så sant man ikke ønsker å krepere som et annet marsvin. Man finner som regel ut at det er bedre å ta mat til seg enn å ta mot til seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold