For den som er interessert i mennesker, gjelder det å holde menneskeheten på en armlengdes avstand. (...) Et liv i skyggen er det beste utgangspunktet for å studere lyset.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hvor fikk du tak i denne? Hele opplaget var borte lenge før jeg fikk mine hender på den. Godt valg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte den på Audiatur bokhandel i Moss (de har forøvrig også en nettside, som du kanskje vet). Men dette var i november, så de er nok utsolgt, vil jeg tro. Jeg syns Flamme Forlag kunne laget større opplag, de er ofte så små.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Er vel også et spørsmål om hvor mange de har råd til å trykke opp, tenker jeg. Ny boksingel ute nå. Samme mann - samme forlag. Kanskje interessant?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg vurderer å skaffe meg den også. Før opplaget blir utsolgt, hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMaren