How will you know the difficulties of being human if you're always flying off to blue perfection? Where will you plant your grief-seeds? We need ground to scrape and hoe, not the sky of unspecified desire.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Rumi med illuminasjoner? Jeg ble nysgjerrig, og måtte over på amazon for å titte inni denne boken. For en nydelig illustrert bok! Virkelig et kunstverk av en moderne bokkunstner - som jeg ser heter Michael Green. ÅÅÅ - klarer jeg å la være å kjøpe denne boken, da? Det høres usannsynlig ut... ;-P Så heldig du er som har den alt, HildeE.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg er heldig! Den er kjempe fin og spesiell! Jeg kan ikke tro at du kommer til å angre hvis du kjøper den. Har bestilt to bøker til av samme illustratør; One song - som er en fortsettelse av denne med Rumi, pluss en til som han har laget; Unicornis som skal være så spesiell, jeg må bare ha dem.:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette Augustinmge