OSO (tidl. Troikaen) adlød bare innenriksministeren, Stalin og Satan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ser du leser Solzjenitsyn, interessant lesing vil jeg tro. Gleder meg til å høre hvordan du like "mursteinen". Har bare lest "En dag i Ivan Denisovisj'liv" og det var sterkt å lese da Solzjenitsyn skrev om seg selv under et annet navn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er interessant - og forferdelig. Jeg forstår jo mekanismene som ble satt i gang for å utrydde og fengsle millioner av mennesker, men sliter med å forstå menneskene som gjennomførte det. Lesingen går med sneglefart. Det er tildels tungt skrevet med innskutte setninger, parantser og referanser bak i boken og til dels skrevet med engasjement og ironi som viser seg i store bokstaver og utropstegn. Så langt er jeg bare halvveis i mursteinen og slapper av med Hitler biografien innimellom. Nazistene blir jo bare "smågutter" i denne sammenhengen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland