Det tretter henne at hun må renskrive en "skarve artikkel" ti ganger. Det gir henne ikke noe av den følelsen av å ha utrettet noe som frydet henne da hun renskrev Krig og fred og fant frisk skjønnhet på hver side.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei ! Har du lest Tatjana Tolstojs bok : Minner om min far ? Den er på en måte mot polen til denne boka : )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, den har jeg ikke lest, men det er sterkt ønskelig. Tolstoy hadde mange barn og flere av de skrev bøker.
Boka "Gift med Tolstoy" er fascinerende lesning for her har kona fått en plass i fortellingen mens det er Tolstoy som egentlig er hovedpersonen og det er kanskje ikke så rart pga hans forfatterskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var nok meget vanskelig for henne å være gift med en mann som så det meste i et større perspektiv ! Så du filmen som gikk på kino nylig ? Husker ikke hva den het (om Tolstojs siste dager)

Mvh Henrik

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaa