LANCE

To be slow in words is a woman's only virtue.

Act 3, scene 1

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

And indeed it is....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal akkurat til å begynne på act 3, men syntes ditt sitat fortjente en ironisk bemerkning :-) Har misset de 3 siste skuespillene fordi Edvard Hoem's gjendiktning av Richard III på NYNORSK drepte interessen for Shakespeare et par uker. Vurderte en stund å melde meg inn i Riksmålsforbundet... Jeg forbanner deg, Edvard Hoem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, syntes igrunn hele sitatet var ganske så ironisk..

Så bra at du er i gang igjen ;) Jeg har kommet til fjerde akt og koser meg som vanlig. Men; er ikke helt enig i din vurdering av Shakespeare på nynorsk. Jeg er bokmålsbruker, men ofte fortrekker jeg å lese bøker på nynorsk, også Shakespeare.... Synes rett og slett det er en vakker og svært passende målform for vår kjære dikters tekster.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne