Av egen erfaring kan jeg bekrefte at den muslimske verden er sterkt hierarkisk inndelt. Allah er allmektig, og menneskene er hans slaver; de har å rette seg etter hans regler. De som tror på det som står i Koranen, de som tror på Allah og erkjenner Muhammed som hans profet, er hevet over de kristne og jødene som igjen står over de frafalne og vantro, fordi de er "bokens folk". Mannen står over kvinnen, og barn må lyde sine foreldre. Mennesker som ikke holder seg til reglene, må fornedres eller drepes i Guds navn.

Livet på jorden er midlertidig og har bare som hensikt å gi de troende sjansen til å bevise sin frykt for Gud ved å rette seg etter sine forpliktelser overfor Ham og slik gjøre seg fortjent til en plass i himmelen. De vantro er bare på jorden for å tjene som eksempler på hvordan det ikke skal gjøres.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland Salte