Her nede på langgrunna lekte barna hele dagen, vasset i det lave vannet og laget demninger og innsjøer, som de slapp rumpetroll og gørrkimer oppi.

Så kommer bror Alf beljende oppover jordet fra fjorden. Mama slipper det hun har i hendene og styrter mot ham i angst: "Hva er det, Alf? Hva er det?" Hun tenker alltid på brådypet.

"Æ-æ-æ-æ- de andre vil ikke leke med meg - - -."

"Uff - ikke noe annet," sier Mama, men så kommer Manni oppover jordet: "Mama - du skjønner det, Mama, at vi leker en lek, vi putter hele munnen full av rumpetroll, og så spytter vi ut igjen én etter én, og den som svelgjer minst, har vunnet leken - men du skjønner at Alf kan ikke bli med på leken, for han svelgjer alle!"

Jo, da - Mama forsto det så godt - men hun foreslo at de skulle finne på en annen lek.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækKirsten LundSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg GIngunnJToveHarald KBeathe SolbergHeidi