Sort, nymalt pepper har en mørk, jordaktig, skarp smak, med mye aroma. Den smaker sort. Den går best til litt kraftige smaker. Oksekjøtt, er klassikeren,og ikek uten grunn. Det fyldige kjøttet blir mange grader mer fantastisk med rikelig pepper på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreSolveigEster SMarit HøvdesnurreAnn Helen EToveRisRosOgKlagingVegardHarald KMads Leonard HolvikCathrine PedersenGrete AmundsenTonje SivertsenEllen E. MartolHallgrim BarlaupHarald AndersenElisabeth SveeAnn EkerhovdStig TIngeborgConniePär J ThorssonKirsten LundBjørg L.Sol SkipnesEli HagelundAnne Berit GrønbechKjerstisiljehusmorMartinLiseChristin SillibakkenIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTine SundalKari FredriksenGrete Aastorp