Sort, nymalt pepper har en mørk, jordaktig, skarp smak, med mye aroma. Den smaker sort. Den går best til litt kraftige smaker. Oksekjøtt, er klassikeren,og ikek uten grunn. Det fyldige kjøttet blir mange grader mer fantastisk med rikelig pepper på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HildNina J.B.KristineCathrine PedersenTorill RevheimBruno BilliaertRandiAHildaGladleserKjerstiMargrethe  HaugenStein KippersundTonje SivertsenReidun SvensliLeseaaseHilde Merete GjessingNicolai Alexander StyveIngebjørgBertyKirsten LundJulie StensethPiippokattaRisRosOgKlagingmarvikkisLilleviSvein Erik Francke-EnersenBjørg L.Ellen E. MartolKaren PatriciaTanteMamieAnniken RøilVannflaskeTine SundalAlice NordliMorten MüllerTove Obrestad WøienStig TNeraMonaBLAstrid Terese Bjorland Skjeggerud