Selv etter Hitlers herjinger og holocaust var det mer bekvemt å støtte sionistene i å føre jødene til Palestina, enn å sørge for at jøder fikk borgerrettigheter og beskyttelse i de europeiske landene de kom fra. Samtidig lukket vestlige land og FN øynene for de nye ofrene, palestinerne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Odd K. Tveit er en journalist uten den nødvendige objektiviteten.Han har strødd omseg med usannheter, unøyaktigheter og svært negativt språk i omtale av jødene, på grensa til anti semitisme. De som er pro israel ser ofte de store linjene bakover, mens folk som OKT og pro palestinere ser kun nå-situasjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorHarald KTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKirsten LundKaramasov11PiippokattaAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsenTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorah