Atticus slo flere fluer i et smekk når han leste høyt for barna sine, og han ville sannsynligvis gitt en barnepsykolog atskillig hodebry: Han leste for Jem og Jean Louise det han tilfeldigvis leste selv, og barna vokste opp i besittelse av en del merkelig lærdom. De fikk brynt seg på millitærhistorie, lovforslag som skulle ratifiseres, dektektivfortellinger, Lovbok for Alabama, Bibelen, og dikt fra antologien Golden Treasury av Palgrave.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Moro! Det er noe annet enn smarttelefon i 5-årsalderen haha x). Vi kan jo fortsette å tro at det vi gjør på nettet er selektivt og til tider gjennomtenkt, men vi dras vel alle mot samme atferdskonsensus (publiserings- og observasjonsnormer på de store mediene).

Kan jeg spørre om du kjenner til originaltittelen på boken? Tar gjerne og leser denne av Harper Lee, men jeg leser utelukkende bøker på originalspråket for å bevare forfatterens sanne ideer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaBård StøreTheaTrude JensenSolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn Larsen