Vi har i 50år blitt advart mot å spise mye kolesterolholdig mat som egg og reker. Det har aldri vært dokumentert at disse matvarene har en sammenheng med hjerte- og karsykdom. Amerikanske kostanbefalinger har fjernet advarselen og inkldert egg som anbefalt mat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.