Vi har i 50år blitt advart mot å spise mye kolesterolholdig mat som egg og reker. Det har aldri vært dokumentert at disse matvarene har en sammenheng med hjerte- og karsykdom. Amerikanske kostanbefalinger har fjernet advarselen og inkldert egg som anbefalt mat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdeV. HulbackGunillaHilde H HelsethAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEivind  VaksvikRonnyKirsten LundLailaBård StøreLars MæhlumMcHempettG LPiippokattaToveOdd HebækRune U. FurbergReadninggirl30IngeborgBeate KristinritaolineJarmo LarsenCamillaTatiana WesserlingTove Obrestad WøienInger-LisejunieJohn LarsenFredrikDemeterLisbeth Kingsrud KvistenSynnøve H HoelAlice NordliKikkan HaugenTonje SivertsenAstrid SæverhagenBente NogvaAnne Berit GrønbechKetil