I formuleringen av instinktet kommer klarest til uttrykk i det momentane, i handlingsøyeblikket, ligger noe det er svært viktig å fremheve for menneskets vedkommende. Dyrene handler, men de forhandler ikke. Forhandlingens kunst er muligens det som dypest sett skiller mennesket fra dyrene, og det er denne kunst og denne vilje til forhandling som har ført mennesket fremover, hevet henne over dyrene.

Slik kan et blikk inn i en liten verden åpne perspektiver som ikke bare er miniatyrkunst. Det minste landskap, tuens landskap ved skoene dine, har riktig betraktet like mye å si som den store og navngjetne dalen.
• Utsikt fra en gresstue •

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn S