Samfunnet har lageret det slik at du vil tenke på ditt eget potensiale. Og hele elendigheten grunner i at du ikke er deg selv. Vær bare deg selv,og det er ingen elendighet og ingen konkurranse,og du bryr deg ikke om at andre har mer,at du ikke har mer. Hvis du vil at gresset skal være grønnere,så er det ikke nødvendig å se på den andre siden av gjerdet. Gjør gresset grønnere på din side av gjerdet. Det er slik en enkel sak å gjøre gresset grønnere.
Mennesket må bli rotfestet i sitt eget potensiale,uansett hva det er. Og verden ville bli så tilfreds at du ikke ville tro det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGro