Jeg kikket ned på sjakkbrettet. Trekket med springeren var feil. Jeg flyttet den tilbake igjen. Springeren betydde ingenting i denne oppgaven. Det var ikke noe spill for springere.
Jeg så bort på henne igjen. Hun lå stille nå, og ansiktet virket blekt mot puten. Øynene var store og mørke og tomme som regnvannstønner i tørketiden. Den ene av de små tommelløse hendene fingret nervøst med sengeteppet. Et eller annet sted i henne begynte spiren til en liten tvil å dukke frem. Hun visste ikke om den selv ennå. Det er så vanskelig for kvinner – også hyggelige kvinner – å innse at kroppen deres ikke er uimotståelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolsiljehusmorBeathe SolbergGro-Anita RoenKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnLailaBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken LOle Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese Holm