Kjøtt. Nærmere bestemt gris. Populært kalt «svin». Man kaller dem altså svin uten å mene det vondt. Det er sjelden kost. Altså – svinekjøtt er ikke sjelden kost (det er tvert om ganske vanlig), men det at man kaller noen et svin uten at man er sinte på dem er sjelden kost.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Andreas BokleserKirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum