Så er Andreas hjemme. Så hjelper vi Emil med leksene. Så lager jeg kveldsmat. Så legger vi Emil. Så leser vi eventyr. Så ser vi på TV. Så ser vi på hverandre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hei :-) Var så heldig å få veksle noen ord med Ida om skjemt og alvor under litteratursymposiet her i Odda, som blei arrangert ons-søn i uka som var. Hun og Beate Grimsrud samtalte om sorg under en av seansene, fint å høre på to ulike men taleføre forfattere :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så interessant! Kunne tenkt meg å være der selv :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare et kort år til neste symposium ;-) Har vært med som lakei og sherpa de 6-7 siste åra og prater med både besøkende lesere, og forfatterne sjøl der det føles riktig. Symposiets store styrke er den nærheten som fins mellom oss leserne og forfatterne sjøl. De av forfatterne som har vært her før blir ikke lenger overraska, mens de som er her for første gang overraskes. Ektefellen til Erika Fatland som jeg snakka litt med, forteller at på andre festivaler (og hva annet de kalles) så blir ofte forfatterne skjermet bort fra tilhørerne. Bl.a av den grunn blir vårt symposium mer og mer populært. Så kom du også neste år :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Under samtalen om "sorg" så leste begge to fra bøkene sine og jeg fikk pirra min nysgjerrighet. Grimsrud innleda forøvrig med en "bokfilm", altså en filmsnutt som fulgte handlingen og tankene i boka. Tok omlag 10 min :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen