--" Faller ikke berget over oss ?" spør den engstelige sjelen.
--" Nei-e-ei. det holder et par tusen år til."
--" Så vær så snill og skynd deg herfra! Fort! "

Og så kommer Brønnøysund og den lille byen Brønnøy, befolket hovedsaklig av tørrfisk. De blir tørket på lange, høye gjerder og lukter stille av nordisk seighet.
Forøvrig er verden her oppe laget av bare rullestein, torsk og hav. Vi nærmer oss polarsirkelen.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Tusen takk for at du legger ut disse sitatene; Rolf!
Jeg vurderer å heve til terninkast 6! På grunn av ordkunsten (som Marit så treffende påpeker) og tegningene. En herlig, liten bok.

God påske til deg og dere andre!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vil nok komme med en kommentar til deg (og din glimrende omtale) når jeg er ferdig med boken. Leser sent også på grunn av at jeg samtidig leser andre bøker. "En herlig liten bok" er det , så enig så enig med deg, Lillevi. Mye kunst både i ordlegging (som Marit så treffende sa) og det med tegningene er i dette tilfellet " halve boken" for meg. Takk for dine ord til meg.

Jeg ønsker også deg og andre her en god påske!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg ble oppmerksom på omtalene av denne boka, veide jeg litt for og imot fristelsen til å skaffe meg den. Nå har jeg avfeid alle motargumenter og bestilt fra Bokloftet. Takk for inspirasjon og god påske!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lukter stille av nordisk seighet: ordkunst på sitt beste!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så absolutt,Marit. Denne boken er full av slike ord- kunstneriske godbiter! Den vil gi deg hjemlengsel til breddegrader lenger nord ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg