Men det er fremdeles ikke terror som er vår tids største trussel. Det er kampen fra islamske ledere i moskeer og bevegelser for å undertvinge oss sine verdier og levesett som jeg anser som vår tids største trussel. Som en økonom sa til meg: - Om Norge skulle gå i dyp nedoverbakke økonomisk, er det ikke det som bekymrer meg mest. For hvis vi har den verdimessige bunnplanken inntakt, vil vi alltid kunne klare å reise oss igjen. Men uten den bunnplanken, rakner forutsetningen for vår kreative skaperkraft og protestantiske arbeidsmoral.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Synes du ikke det er litt irriterende å lese en bok av en forfatter som tilsynelatende ikke behersker elementær norsk grammatikk og ikke forstår behovet for korrektur og hjelp fra en forlagskonsulent? "... kampen fra islamske ledere ... for å undertvinge oss sine verdier ..."?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om det er irriterende?
Tja, - nå fikk jeg tak i førsteutgaven, med alle de skrivefeilene som finnes i den.
De senere utgavene har visst fått korreksjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

HildaLesevimsaJulie StensethErikJan Arne NygaardElin FjellheimEli HagelundHarald KAjiniakraLibraritas vWencheGroSverreAnjaGro-Anette SlettebøMy Criminal MindedgeofawordSteinar JøsokThomas KlakeggNinaAstrid Pederseningar hKarin BergHildeellinoronilleBoktimmyHilde H  HelsethElin SkjerengInger Johanne SæterbakkKristin F. JørgensenHedvigKjell MagneTine SundalTorill Elisabeth RevheimChristinaTrygve JakobsenTor Arne DahlThomas KihlmankakekjeksTerje Steiro