• "Frem med manuskriptet, og fyll det så mye kjærlighet og sex som det tåler."
    " Jeg vil ikke gjøre det til møl."
    " Ikke vær dum. Teater er møl pr. definisjon. Det er ingenting som heter et levedyktig litterært stykke. Litteratur må bestå av ord, som musikk må bestå av lyd. Når ordene fremføres på en scene , ja, selv når det deklameres, da er det allerede annenhånds. "
    " Publikum kommer ikke."
    " Å joda, de kommer. En mann som Sam Dreiman har ingen skrupler med å bestikke kritikerne. Hovedsaken er at du ikke sparer på schmaltz. I dag liker jøder tre ting - sex - tora og revolusjon, i en eneste mølje. Gi dem det og de hever deg til skyene. Du skulle ikke ha en zloty?"
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB