Så lenge jeg kan huske, har jeg hørt ham si om og om igjen: " det er forbudt." Alt jeg hadde lyst til , var en overtredelse Jeg fikk ikke tegne eller male et menneske- det var en krenkelse av det annet bud. Jeg kunne ikke si et ord om en annen gutt - det var bakvaskelse. Jeg kunne ikke le av noen - det var spott. Jeg kunne ikke dikte opp en historie - det var ensbetydende med løgn.
På sabbatene fikk vi ikke lov å røre en lysestake , en mynt, ingen av de tingene vi moret oss med. Far minnet oss stadig om at denne verden er en korridor hvor man måtte studere tora og gjøre gode gjerninger, slik at når man nådde den neste verdens slott , skulle lønnen ligge der og vente."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB