Min verdighet, derimot, ble spolert allerede kort tid inn i grillkarrieren min i fjor høst. Av de tre middagene jeg rakk å tilberede på grillen, endte den første som tartarmåltid og de to siste på krematorium. Det var mat man enten fikk e.coli eller KOLS av å spise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandKirsten LundCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H Hoel