Min verdighet, derimot, ble spolert allerede kort tid inn i grillkarrieren min i fjor høst. Av de tre middagene jeg rakk å tilberede på grillen, endte den første som tartarmåltid og de to siste på krematorium. Det var mat man enten fikk e.coli eller KOLS av å spise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Eva