Alkohol gir deg ingen nye tanker, den får deg bare til å si det du allerede tenker, men har vett til å holde kjeft om når du er edru.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Er jo forsåvidt enig i det, Norah. Så slår det meg at bak mangt et kunstverk, bokverk og musikkverk fins det betydelig rus. En fikk/får visstnok gode idèer under rus av ymse slag. Sikkert derfor jeg ikke er blitt kunstner eller artist...?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jo, det kan du nok ha rett i. Men jeg lurer på om ikke det alt i alt er mange flere triste og sørgelige ting som har skjedd på grunn av for mye alkohol, - enn de geniale eller kunstneriske ideer og kreasjoner...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du har dessverre rett i det. I det store bildet har rus OG religion, som oftest hver for seg, hatt enorm negativ betydning. Når det blir for mye av noe eller noe blir for sterkt styrende, sliter mennesket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Der er jeg hundre prosent enig med deg!
Rus og religion er mer negativt enn positivt i det store bildet. Når religion/ideologi blir en for stor del av ens liv, ender det ofte i fanatisme. Fanatisme kan alltid bli farlig, uansett hva fanatismen bunner i, og man kan bli like avhengig som av alkohol eller andre rusmidler.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nettopp!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin