Ute begynte solen forsiktig å vekke vinde."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Akkurat halvveis nå. Samme gode følelsen som ved første lesning!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du leser nok fortere enn meg, Steinar. Men du leser den for annen gang. Men denne boken må en gå stille i svingene med, den må nytes, den gir en ettersmak med vemodig ,sart musikk i seg.
En Adagio (av Corelli ?). Du må her ha takk for at du tipset meg om denne !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gjorde ei nattlig økt med lesebrillene på etter natteravningen, og slo av lyset rundt halv tre. God ettersmak er et fint uttrykk om denne boka, sjøl om den inneholder begge damenes smerte etter sine respektive tap - så nevner jeg ikke resten siden du ikke er lenger enn halvveis. Men det er sjelden jeg har musikk til teksten. Den totale stillhet er aller best - det skjer ikke ofte må sies.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En interessant opplevelse, må jeg si. Jeg har aldri hatt det på den måten med ei bok. Det nærmeste må være at en forfatter nevner en artist, et band, et musikkstykke jeg gjenkjenner, musikktype er irrelevant - da kan jeg stanse opp i lesingen og høre inni meg den fineste versjonen jeg kjenner - som forutsetter at det er stille. Fabelaktig deilig! Men det er ganske langt på siden av dine opplevelser, Rolf. Vi mennesker er så forskjellige og dette er jo en uviktig forskjell. Blir ikke krig av sånt, liksom ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heldigvis, Steinar! Til det siste. Ellers kan jeg ikke forklare meg tydeligere. Men, det har slått meg at selv om vi oppfatter en bok som god, svært så god, en eller flere, kan vi likevel oppfatte denne "godheten" helt forskjellig, likevel kommer vi altså frem til samme konklusjon. Vi mennesker er nok minst like forskjellige på innsiden som på utsiden. Vi er ikke "født" slik , vi er kommet dit ut fra forskjellige (ofte tilfeldige) forutsetninger. Eller, sagt i en annen sammenheng riktignok, men dog:
"Lenge leve den lille forskjellen, spesielt når den ikke er for liten!" Og: "Den forstår ikke mye som bare forstår hva som lar seg forklare." Steinar, ble jeg vel kryptisk nå ? Ja, enig i det også: Jeg ble det: Til de grader! Hvilket jeg herved beklager. (Har vi tid til nok et kapittel med stille sanger ?)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har da vel aldri vært kryptisk, Rolf. Leser deg som ei åpen bok, he-he ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Regner med du gjør det Steinar, i en hver betydning ser det ut til. Bare glad for at jeg ikke møter deg i et slag poker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Pust ut Rolf, vi hadde spilt om knapper og glansbilder ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror nok det jeg også. Og heldigvis for det. For reglene i poker er meg fremmed!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stille vakkert...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja så kort kan det formuleres. Treffende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må vel få lov til å si at du formulerer deg meget godt selv! Jeg har sett på en del innlegg du har hatt, og det er veldig hyggelig å lese

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå! En gang måtte noen gjøre meg målløs! For jeg trodde først det var en fleip. Dog ikke med deg som avsender. Da må jeg jo bare få si deg en ting, og det er takk ! Ydmykt ganger jeg det opp, og sier tusen takk! ( Og regnet og vinden stanset utenfor mitt vindu i dette øyeblikk. Falt jeg ut av tiden et øyeblikk, så var det et godt fall i så tilfelle...............).
Og katten forlater mitt kontor i det samme. Den liker ikke når jeg får rusk i øyet!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

ToveKirsten Lundanniken sandvikTalmaLilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie Ellefsen