Noen ganger visste jeg ikke om han spøkte eller ikke, som når han viste meg et bilde av et ti-femten meter langt menneske-skjelett, og forklarte at det var liket av en naart, et av trollene som ifølge paleokaukasernes legender befolket Kaukasus før menneskene. Amerikanerne hadde kjøpt den døde naarten av Georgia for flere millioner dollar, forklarte han, og fløyet den hjem til USA i et militærhelikopter i all hemmelighet. Osmans ansikt røpet ingenting.
"Akkurat," svarte jeg.
Det handles med levende mennesker, så vel som lik, i Kaukasus, men dette var første rapport om naartehandel og trafficking med troll.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ole Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin Sillibakken