Det er frå desse to familiene vi har fargane grønt og gult som kjenneteikn for Brasil. Grønfargen symboliserer Bragança, familien til Dom Pedro I, og gulfargen symboliserer Habsburg-ætta til prinsesse Leopoldina. Det er ein myte at bruken av desse fargane er inspirert av den brasilianske naturen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

De var kjempestolte og veldig fortjent av flagget sitt i går,ai,ai for en kamp!! I kveld er det nederland og Mexico,gleder meg!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det beste VM i mi tid som fotballinterresert, utan tvil. Får ikkje sett Nederland-Mexico for eg er på veg til Recife for å prøve å kome inn på Costa Rica-Hellas. CR har imponert så langt, håper dei held fram med det. Oi, dette er jo ei bok-side. Ehhh ... er det nokon som har tips om gode fotballbøker? Spesielt om Costa Rica? Og i sær om kampen i kveld?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen