Folk var så opptatt av småting, de lette seg fram til steder der noe ikke fungerte helt, og så hogg de til, istedenfor å se på det store bildet, her går vi, mennesker på jorden, en kort, kort stund er vi her, midt blant alt det fantastiske som finnes, gress og trær, grevlinger og katter, fisker og hav, under en stjernesådd himmel, og så hisser man seg opp over en røket gitarstreng? En knekt trommestikke? Et jævla sengetøy man har lånt litt for lenge. Kom igjen, hva er det i veien med dere?

[…]

Hvorfor velge det lille når det store finnes?

Jeg hatet det lille, og ikke var jeg særlig god på det heller, det måtte jeg innrømme. Avbetalingen på stereoanlegget hadde gått til inkasso, og den saken med smokingen jeg hadde leid ett år tidligere, og ikke levert tilbake, fordi den var ødelagt, bukseleggen sprengt i filler av raketten, hadde gått til retten, jeg hadde blitt dømt til å betale den, og et stort uteblivelsesgebyr i tillegg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalin