Og doktor Glas ville forstått hvorfor jeg ikke underordnet meg hans anbefalinger uten videre.
Eller ville han det?
Jeg har sett på det som noe selvsagt at også han lengter etter å stifte familie. Men hva vet man ? Jeg kjenner ham ikke.
Han er riktignok ung, men har nådd en god stilling og bør vokte seg for å vente for lenge. Når man har alt ordnet for seg, men likevel forblir ugift, begynner folk å ane uråd. De danner seg forestillinger. De slarver og spekulerer. Og jeg er overbevist om at spekulasjonene har en ulykksalig evne til å bli selvoppfyllende, og at mannen selv blir mer og mer overbevist om at det er noe galt med ham.... og så er den onde sirkelen et faktum.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Nicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster S