Kanskje vet hun så altfor godt at Helga er er et slikt menneske som aldri kan få få nok av å betrakte seg selv med kritisk blikk. At det er som en slags rus for henne, og hvis Agnes bare sørger for å porsjonere ut giften i små og vel avveide doser, vil hun alltid ha ubegrenset makt over Helga; ja, til tidenes ende vil Helga banke på hennes dør og tigge om mer.
Det er en vemmelig tanke. Men jeg klarer ikke å bli kvitt den. Når jeg tenker på vennskapet mellom Helga og Agnes. ser jeg et ekornhjul for meg, eller en evighetsmaskin: noe som er selvforsynt og så djevelsk konstruert at det aldri tar slutt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Dagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STor