Hukommelsen min er som film. Det er derfor jeg husker så godt, for eksempel samtaler som jeg har gjengitt i denne boken, og hva folk hadde på seg og hvordan de luktet, for hukommelsen min har et slags luktespor som fungerer omtrent som et lydspor.
Så når folk spør meg om noe som har hendt, da kan jeg bare trykke på Rewind, Fast Forward eller Pause, akkurat som på en videospiller, eller kanskje mer som på en DVD-spiller, for jeg behøver ikke spole meg tilbake for å komme frem til et minne om noe som hendte for lenge siden. Og ikke er det noen knapper heller, for det skjer inni hodet mitt alt sammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandKirsten LundCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H Hoel