Life was a plot against her, and she exposed it furiously.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er andre dag på rad jeg gir stjerner til sitater fra Babbitt av Sinclair Lewis, en forfatter jeg overhode ikke kjente til, men som nå behørig er satt opp på ønskelista mi :-)

Er det bare et sammentreff, eller er det en spesiell grunn til at både du og Gretemor leser denne nå?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Artig :) jeg har søkt på amerikanske forfattere som har lagt handlingen i romanene sine til 1920- og 30-tallet, da var Sinclair Lewis en av de som dukket opp. Hadde ikke hørt om ham jeg heller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er nok et sammentreff. Jeg lastet Babbitt ned på Kindle'n i sommer for relesing (gratisutgave på Amazon), og var ikke klar over at gretemor leste den før jeg så sitatene hennes. Sinclair Lewis var for øvrig den første amerikaneren som mottok Nobelprisen i litteratur - året var 1930 - og prisen ble tildelt med utgangspunkt i hans forfatterskap på 1920-tallet. (bl.a. Babbitt).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjønner. Og takk for utfyllende bemerkninger. Jeg burde altså ha visst hvem han var, men gleder meg i hvert fall til å stifte bekjentskap med ham nå!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva man bør eller burde har jeg ingen formening om. :-)
Nyt ditt nye bekjentskap!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, det var ikke sånn ment. Det var bare et lite spark til meg selv ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

rubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone Sundland