Hvilket uovervinnelig salgsargument hun var da hun stod foran meg i kabinettet! Da vi var alene og hun gled ut av kjolen og la seg til rette på den lave brede sengen. Underkroppen var naken, men hun umaket seg ikke med å fjerne brystholderen. Og hvorfor skulle hun? Jeg betalte jo bare usle syv hundre franc, så hvorfor skulle hun ta av seg mer enn høyst nødvendig? Jeg stod ved føttene hennes og kjente madrassen gi efter under mine egne fotsåler. Jeg snappet tungt efter pusten, for bortsett fra brystene hennes så jeg det hele, alt sammen, uten omsvøp.
Hun la seg enda bedre til rette.
- Kom, sa hun. Skynd deg litt ...
Angelina...
Det gikk så altfor fort. Jeg var såvidt inne i henne. Forsøkte å holde på det. Bet tennene sammen for å drøye det ut. Men hun var varm og glatt og gav meg ikke fred før det kom som en strøm og jeg lå hikstende av skam og vellyst og bet i en snipp av putevaret.
Ikaros

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IngunnBård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsa