Kandissukkeret som ble fremstilt der (Chania på Kreta), var godt kjent i Norden allerede på 1600-tallet. Det var vanlig å la klumpen gå fra munn til munn slik at alle fikk smake, sikkert med god spredning av bakterier.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsomniferumBjørg  FrøysaaPiippokattaVannflaskeTovePerSpelemannHilde VrangsagenLailaDemeterWenche VargassiljehusmorRufsetufsaEivind  VaksvikTherese HolmSigrid Blytt TøsdalIna Elisabeth Bøgh VigreJoannKirsten LundHilde H HelsethAkima MontgomeryAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødAnne Berit GrønbechReadninggirl30VegardRagnhildHelge-Mikal HartvedtKjerstiTove Obrestad WøienBeathe SolbergEileen BørresenKjell F TislevollNorahTine VictoriaLinda RastenTine SundalVigdis VoldEgil StangelandPernille Grimeland