Kandissukkeret som ble fremstilt der (Chania på Kreta), var godt kjent i Norden allerede på 1600-tallet. Det var vanlig å la klumpen gå fra munn til munn slik at alle fikk smake, sikkert med god spredning av bakterier.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenLars MæhlumIngvild SPiippokattaSigrid NygaardMartinCatharinaFindusKent Ivar Aasten OlsenEvaHilde H HelsethAnneWangCecilie EllefsenritaolineLena Risvik PaulsenRisRosOgKlagingIngunn SEivind  VaksvikRufsetufsaTorill RevheimHarald KVegardKirsten LundSigrid Blytt TøsdalSynnøve H HoelLene AndresenMorten JensenJarmo LarsenAnne Helene MoeSolveigLilleviKjerstiReidun SvensliMathiasMarenIngunn ØvrebøJulie StensethVibekeKari FredriksenTore Halsa