Fugler
I nødssituasjoner kan fuglene utgjøre en viktig matkilde til alle årstider. Om våren kan eggene sankes.
Samtlige arter kan spises, men enkelte er mindre egnet som føde pga. seigt kjøtt eller parasitter.
Særlig voksne måke- og kråkefugler, som skjærer, kråker, kaier og råker, bør unngås. De har seigt kjøtt som krever opptil 5-6 timers koking. Måker er også mellomverter for en rekke parasitter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaSt. YngheadStine SevilhaugVannflaskeBerit RElin Katrine NilssenCathrine PedersenHelenesiljehusmorHildNina J.B.KristineTorill RevheimBruno BilliaertRandiAHildaGladleserKjerstiMargrethe  HaugenStein KippersundTonje SivertsenReidun SvensliLeseaaseHilde Merete GjessingNicolai Alexander StyveIngebjørgBertyKirsten LundJulie StensethRisRosOgKlagingmarvikkisLilleviSvein Erik Francke-EnersenBjørg L.Ellen E. MartolKaren PatriciaTanteMamieAnniken RøilTine SundalAlice Nordli