Fugler
I nødssituasjoner kan fuglene utgjøre en viktig matkilde til alle årstider. Om våren kan eggene sankes.
Samtlige arter kan spises, men enkelte er mindre egnet som føde pga. seigt kjøtt eller parasitter.
Særlig voksne måke- og kråkefugler, som skjærer, kråker, kaier og råker, bør unngås. De har seigt kjøtt som krever opptil 5-6 timers koking. Måker er også mellomverter for en rekke parasitter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolTore HalsaAgnesAkima MontgomeryAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEvasiljehusmorGunvor GalaaenTone SundlandTrude OmaHeidi Nicoline ErtnæsKirsten LundIngeborg GJulie StensethJarmo LarsenMonica CarlsenGunillaEileen BørresenRonnyHeidiMonaBLTherese HolmLinda RastenNina GAmanda ASolveigTine SundalBjørg RistvedtHarald KSolveigMorten MüllerAvaPiippokattaTanteMamieToveEgil StangelandAlexandra Maria Gressum-KemppiBjørg  FrøysaaMorten BolstadHilde H Helseth