Hevn måtte få godgjøre seg. Det var som når man kokte lapskaus på litt seigt kjøtt; det måtte koke lenge på lav varme. Da ble det mørt og velsmakende. Da kunne alle fryde seg der de satt ved bordet. Hun aktet å servere heven slik at den smakte som fortjent for alle som skulle få servert en porsjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud