Hevn måtte få godgjøre seg. Det var som når man kokte lapskaus på litt seigt kjøtt; det måtte koke lenge på lav varme. Da ble det mørt og velsmakende. Da kunne alle fryde seg der de satt ved bordet. Hun aktet å servere heven slik at den smakte som fortjent for alle som skulle få servert en porsjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMads Leonard Holvikella76marvikkisTine SundalNina M. Haugan FinnsonYvonne JohannesenAnniken BjørneslittymseOdd HebækKirsten LundGrete AmundsenAnne Berit GrønbechJulie StensethBjørg L.Hilde H HelsethLailaReadninggirl30mgeBirkaNadira SunsetIngeborg GCatrine Olsen ArnesenÅsmund ÅdnøyHelen SkogEllen E. MartolEgil StangelandBjørn SturødTanteMamieJ FIngvild SOlePiippokattaGroTone SundlandAvaIreneleserBertyKjell F TislevollChristoffer