Gi deg selv en premie når du oppnår målene og delmålene før du kaster deg over neste oppgave. Føl at du er fornøyd, ta en pause, putt en femtilapp i reisesparegrisen eller gjør noe annet som gir deg belønning. Livet skal ikke være en eneste lang, grå strek. Det skal glitre på streken i alle regnbuens farger, det skal henge fargerike pakker på den, dekorasjoner og kulørte lykter.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 4 svar.

hehe jeg er litt for spontan og impulsiv så dette går kanskje fint til å begynne med. Deretter blir det mer "gulerot", for får man en positiv opplevelse så er sjansen stor for at det blir gjentatt. Kaffekoppen blir ofte brukt som belønning når noe er blitt gjort og man står og betrakter det som er gjort. Å ha en liste over ting man må gjøre, da er det en fornøyelse å slette tingene på listen etter hvert som de blir fullført. Men dette er på privaten. Under utdannelse ble det ofte skippertak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette sitatet likte jeg godt. Slik burde livet være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg likte det med det samme jeg så det. Vi lever bare en gang, så det viktig med festlige avbrekk fra hverdagen iblant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja,det kan lett bli for mange hverdager.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein