Jeg kan ikke forestille meg noe med lykke, som varer lenger enn et sekund, kanskje to eller tre sekunder.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Alberto Moravia skriver i "Contempt" at man vet hva lykke/lykkelig liv er først når tilstanden opphører. Sannhet i den betraktningen/klisjeen også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er en god beskrivelse, klisje eller ikke klisje. Er i grunnen ikke så glad i det ordet. Føler at det er oppbrukt det også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg i det, men hva skal man velge når klisjen har blitt en klisje? Jeg har brukt vendinger som alminnelige fraser, banaliteter, osv. men har da fått reaksjoner på at jeg utviser arroganse. Så i mangel på adekvate uttrykk bruker jeg klisjeer, siden ingen tar anstøt av dem. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig ofte er de som sier at andre er arrogante, arrogante selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.Prunella