Til dem som gjerne vil eliminere min røst, sier jeg: Jeg er rede, uansett når og hvor dere måtte slå til. Dere kan drepe meg, men dere vil aldri drepe min ånd.
Som jeg ofte sier: Det er mange andre som vil følge etter meg, Afghanerne er mer enn bare enn håndfull krigsherrer, Taliban narkotikabaroner og lakeier.

Jeg har et land fullt av mennesker som vet det jeg vet, og tror det jeg tror: at vi afghanere kan styre oss selv uten utenlandsk innblanding. At demokratiet er mulig her, men det kan aldri tvinges igjennom foran geværmunningene. At milllioner av frihetselskende martyrers blod renner i årene våre, og minnene om dem lever videre i hver eneste krok av landet vårt. At afghanske kvinner har gått aller forrest i vår kamp gjennom hele vår stolte historie. Akkurat som Malalai fra Maiwand inspirerer de oss til å ta opp flagget og fortsette kampen for rettferdighet og frihet. Det er en kamp hvor vi aldri vil overgi oss.

Fienden kan kutte blomsten, men ingen ting kan hindre våren i å komme.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKirsten LundChristofferBente NogvaMarianne  SkageTone SundlandBeathe SolbergHarald KVanja SolemdalalpakkaEirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenLilleviTine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokatta