Jeg har utsatt det i tre uker, ikke av redsel, men fordi tiden ikke strekker til, jeg må jo rekke å gjøre alle disse andre tingene jeg skal gjøre hjemme også. Hverdagene er allerede så travle av all tomheten at jeg ikke har tid til å gjøre ting jeg egentlig burde gjøre.

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne situasjonen er sikkert noe som mange av oss kan gjenkjenne.
Når man gjennomlever vonde perioder og depresjoner i livet, går tida uten at man merker det, og alt man klarer å gjøre er nettopp ingenting, man har nok med å slite seg igjennom dag etter dag, med alle de tunge og vanskelige tankene og følelsene, som stjeler all ens energi.
Å kjempe med tungsinn, sorg og depresjon er vel noe som alle kommer til å oppleve en eller flere ganger i løpet av livet. Men for noen kan det å komme seg igjennom det, ta absolutt alt man har av krefter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud