Blodsukkeret stiger mye når du spiser kornvarer, uansett type. Dette skyldes at korn inneholder svært mye stivelse som gjenfinnes i blodet som glukose. Det samme gjelder poteter. Det er glukose som blir målt når man tar en blodsukkerprøve.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TovePerSpelemannHilde VrangsagenLailaDemeterWenche VargassiljehusmorRufsetufsaEivind  VaksvikTherese HolmSigrid Blytt TøsdalIna Elisabeth Bøgh VigreJoannKirsten LundHilde H HelsethAkima MontgomeryAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødAnne Berit GrønbechReadninggirl30VegardRagnhildHelge-Mikal HartvedtKjerstiTove Obrestad WøienBeathe SolbergEileen BørresenKjell F TislevollNorahTine VictoriaLinda RastenTine SundalVigdis VoldEgil StangelandPernille GrimelandHarald KHegeAlice NordliBookiacIreneleser