Stivelse finnes i store mengder i kornprodukter, poteter og andre rotegrønnsaker. Når stivelse bryter ned i tarmene, går glukose over i blodet etter hvert som det spaltes i glukosekjedene. Dette skjer raskt og gir en betydelig stigning i blodsukkeret. Matvarer som inneholder mye stivelse, bør derfor spises i begrensede mengder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid Blytt TøsdalIna Elisabeth Bøgh VigreDemeterJoannKirsten LundHilde H HelsethAkima MontgomeryAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødAnne Berit GrønbechReadninggirl30VegardRagnhildHelge-Mikal HartvedtKjerstiTove Obrestad WøienBeathe SolbergEileen BørresenKjell F TislevollNorahTine VictoriaLinda RastenTine SundalVigdis VoldEgil StangelandPernille GrimelandHarald KHegeAlice NordliBookiacIreneleserElisabeth SveeGro Anita MyrvangFredriksomniferumTorgeir StranderVibekeMads Leonard HolvikFindus