Natten hadde senket seg. Gjørmen kokte av en underjordisk varme. Gassen fra gjærende mat fikk sølelommene til å briste da den nådde overflaten. Den sykelige summingen av millioner av mygg fylte rommet, og de ultrahøye vibrasjonene boret seg gjennom tinningene som en smertelig varsel om et nervesammenbrudd. Det var veldig varmt. Nå var jeg kommet til helvete.

(Jeg kan ikke få uttrykt hvor mye jeg beundrer denne dama, (Ingrid Betancourt) som i en alder av 41 år blir kidnappet av FARC-geriljaen og holdt som gissel i Colombias jungel i hele 6 år. Historien er så vond, så ekte, så utrolig, samtidig som hun hele veien greier å opprettholde en verdighet som er helt utenfor enhver fatteevne.) Les gjerne de andre sitatene fra boka, så skjønner dere hva jeg mener.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Denne boka har jeg faktisk kikka på flere ganger både i bokhandelen og på bibilioteket! Må lese denne også nå snart!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De har den på bokklubben.no til 149,- innb.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, i tillegg til alle de andre:) Historien er bare helt utrolig. Hun er ingen stor forfatter, men i denne sammenhengen er det uvesentlig. Kan virkelig anbefale denne, Bente. For et livsmot, for en livsvilje, for en tilpasningsevne, jeg er stum av beundring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja hun er unik. Har jo hørt om henne i media osv. Skal bestille boka nå i bokklubben.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie EllefsenFriskusenKirsten LundHilde H HelsethHarald KFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenReadninggirl30Torill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterJarmo LarsenRandiAnniken Røil