Kva gjer det um sume er underlege, det finst so mange normale likevel.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

hehe her måtte jeg si sitatet for meg selv. For jeg stusset over "um sume", men etter jeg hadde sagt det for meg selv så var det jo opplagt hva som stod der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så absolutt. Er selv egentlig bokmål-menneske som ønsker å løsrive meg fra å bare lese bokmål. Nynorsk har vel så kraftig anslag om ikke mer, men av og til må man bare stoppe opp og lese ting høyt for å få med meningen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig. Snakker selv bokmål, men er oppvokst med nynorsktalende foreldre, onkler og tanter. Det har gitt meg tilgang på mye god nynorskspråklig litteratur - jeg er ikke i tvil om at nynorsk har et betydelig anslag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SAnneWangPiippokattaMarit HåverstadTherese LiergretemorNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine GulbrandsenTor-Arne JensenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KKjell F TislevollHilde H HelsethEivind  VaksvikMads Leonard HolvikMonica  SkybakmoenStig TmgeAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaKaren RamsvikAmanda AHanneEllen E. MartolMalinn HjortlandEli HagelundAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo Larsen